Hvorfor vælge botox behandling mod ansigtsrynker?

En botox behandling er en medicinsk muskelafslappende behandling, hvor der injiceres Botulinum toxin type A i de ansigtsmuskler som forårsager rynkerne. En af årsagerne til at botox er en så populær kosmetisk behandling, er først og fremmest en garanteret effekt med et hurtigt og synligt resultat. Derudover er det en kort og næsten smertefri behandling, som holder i 3-6 måneder.

Botoxbehandlinger behøver ikke at være ensbetydende med et mimik-fattigt udseende, som ligner en maske og begrænser dig i at vise din personlighed. Når behandlingen udføres korrekt, vil du blot fremhæve dine egne træk og opnå et friskere udseende.

 

Vi går ind for at vores kunder skal føle sig trygge ved en botox behandling hos os

På Klinik LookZ gør vi os umage for, at anvende botox, på en måde så din naturlige skønhed bevares. Vi stiler mod et friskere og måske yngre udseende, som kun understøtter den du er. Det afhænger af dosis hvorvidt botox skal lamme eller afslappe ansigtsmusklerne. Man kan sagtens reducere rynker ved blot at give botox som muskelafslappende middel og dermed bevare noget bevægelse.

Selvom effekten er tydelig for dig, vil dine omgivelser kun bemærke et mere friskt og glattere ydre.

Kontinuerlige botox behandlinger kan virke forebyggende for fremkomsten af nye ansigtsrynker, da ansigtsmuskulaturen svinder en smule og ansigtsmimikken vænner sig til ikke at anvende de muskler der bliver behandlet.

Hvad eren botox behandling og hvordan virker det?

Botulinum toxin type A er et protein som virker ved at blokere frigivelsen af ​neurotransmitteren Acetylcholin, som er en kemisk budbringer fra nervecellerne. Acetylcholin overfører normalt nerveimpulser til muskelcellerne, som får dem til at trække sig sammen.

Uden acetylcholin, er nerverne ikke i stand til at sende et signal til musklen, hvilket resulterer i en svækket eller lammet muskel. Effekten af ​​botox indsprøjtninger er begrænset til det område der behandles, og fordi de behandlede nervefibre normalt regenererer efter et par måneder, er effekten kun midlertidig. Efter behandlingen tager det 3-5 dage før effekten indtræder. Der kan gå op til 14 dage før den fulde effekt af behandlingen er synlig.

Botox skal gentages efter 3-6 måneder for at opnå den fulde effekt. Din alder har betydning for hvor hurtigt nervefibrene regenerer og dette kan have betydning for, hvor ofte det vil være optimalt at behandle.

Er botox en sikker behandling?

Ligesom ved alle andre medicinske behandlinger, kan der forekomme bivirkninger og komplikationer ved en botox behandling. Midlertidige blå mærker er den hyppigste bivirkning.

Hovedpine kan forekomme, men aftager typisk indenfor 48 timer efter behandlingen. Andre bivirkninger omfatter hævelse, svimmelhed, mundtørhed, kvalme, følelsesløshed, døsighed, hududslæt, og influenzalignende symptomer.

Komplikationer som lammelse i dele af ansigtet, såsom hængende øjenlåg og pande, er set men optræder meget sjældent.

Kontraindicerede personer til botox behandling

Du tilbydes ikke botoxbehandling hvis du er på blodfortyndende medicin.

Vi tilbyder ikke botox til gravide, ammende, eller kvinder som forsøger at blive gravide.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Klinik LookZ på mail via kontaktsiden, eller send os en besked på 25 737 007 – så vender vi tilbage.