Patientinformation omkring Mikro needling

Ansigtsbehandling med Mikro needling med tilrettelagt serumboost

Mikro-needling er en teknik, hvor man med en dermaroller med 600 mikronåle, laver et stort antal små punkteringer i huden (1mm i dybden). Herved kan huden nemmere optage vigtige opbyggende vitaminer og hyaluronsyre, samtidig med produktionen af kollagen og elastin stimuleres. Allerede efter første behandling vil man tydelig kunne se, at huden bliver boostet og fremtræder og føles mere ungdommelig

Mikro_needling_Klinik_LookZ

Før behandlingen mikro needling:

Forud for behandlingen vil vi spørge ind til om du har allergier for lidokain eller latex, om du lider af blødersygdomme og om du anvender blodfortyndende medicin.

Disse oplysninger er vigtige for at behandlingen kan foregå forsvarligt. Vi taler om proceduren for behandlingen og forventningsafstemmer. Afhængigt af udgangspunktet, kan det være nødvendigt med flere behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Lider du af acne, undgår vi at behandle de områder der er i udbrud, da det kan forværre tilstanden.

Behandlingen mikro needling:

Mikro-needling foretages af vores sygeplejerske. Inden behandlingen renses huden for makeup og der smøres lokalbedøvende crème på. Det tager 20-30 min., før den bedøvende effekt er tilstrækkelig. Hele ansigtet afsprittes. Mikro-needling udføres med en dermaroller med 600 mikronåle, på 1 mm Du vil kunne mærke at der rulles på huden, men det vil ikke gøre ondt. Huden vil bløde let. Under behandlingen vil der blive påført et serum, tilpasset din hud, efter hvilket resultat du ønsker at opnå. Efter needling, renses ansigtet med sterilt vand og der masseres med en fed hydrende crème, indeholdende hyaluronsyre og E-vitamin. Behandlingen varer ca. 45 minutter.

Efter behandlingen mikro needling:

Huden vil fremstå rød som efter en solskoldning og føles varm i ca. et døgn.
Dagen efter behandlingen kan du anvende vanlig makeup og cremer.

  • Undgå at røre ved ansigtet indtil dagen efter.
  • Undgå at bruge kosmetik, cremer og lignende på behandlingsdagen
  • Undgå solbadning i den første tid efter behandlingen for optimal effekt.

Bivirkninger / komplikationer ved mikro needling

Der er risiko for at ridse huden med dermarolleren. Ridserne er meget overfladiske og vil gå væk efter få dage.