Hvorfor vælge Hyaluronsyre filler mod ansigtsrynker?

Hyaluronsyre er et naturligt forekommende stof i menneskets krop og er en væsentlig faktor for hydrering og smidighed af huden, og dermed opretholdelse af hudens kvalitet og fylde. I løbet af 10 år mistes ca. 6 % af hyaluronsyren i huden, da kroppen med tiden mister evnen til at producere hyaluronsyre. Ansigtet bliver mere hult, konturer synker sammen og rynkerne tager til.

Vævsfiller består af hyaluronsyre, som placeres i underhuden med en steril tynd kanyle, og dermed genopfyldes rynker eller indtrykkene ar indefra. Det giver en øjeblikkelig effekt med en virkningsvarighed fra seks til 12 måneder. Målet er at genoprette ansigtets ungdommelige harmoni, smidighed og udstråling, alt imens personens ansigtsudtryk og personlige træk bevares.

Er hyaluronsyre filler en sikker behandling ?

På klinik LookZ anvender vi Volift og Voluma fra Juverderm, afhængigt af behandlingsområde og den ønskede effekt. Alle fillere består af en gel der er udledt gennem bioteknologi, og er derfor uden nogen oprindelse fra dyr. Den gennemgår flere rensende faser for at garantere maksimal renhed, og har fremragende hudtolerance. I forbindelse med indsprøjtningen vil der ofte ske en reaktion i vævene, som vil give hævelse, rødme og måske let ømhed i det behandlede område og nære omgivelser.

Der kan komme midlertidige blå mærker som hyppigst vil vise sig dagen efter og forsvinde igen efter 5-7 dage.

Kontraindicerede personer til hyaluronsyre filler behandling

Kunder som er i blodfortyndende behandling kan ikke tilbydes fillerbehandling. Gravide, ammende, eller kvinder der forsøger at blive gravide, tilbydes ikke fillerbehandling. Kunder under 18 år tilbydes ikke fillerbehandling.