Nyheder om de nyeste trends

Prøv den nye teknik inden for botox | Nefertiti lift

En relativt ny teknik der anvender botox til bedre at markere kæbelinjen med færre rynker omkring mundvigene samt glatte huden på halsen.

Botox er registreret til anvendelse i kosmetisk henseende i de typiske områder i panden og omkring øjne, og denne behandling er således ikke omfattet af de vanlige godkendte indikationer. Men erfaringer med denne behandling viser at det rent faktisk virker.

Behandlingen består af relativt små injektioner af botox dels langs med kæbelinjen placeret i de muskler der har en nedad trækkende virkning på huden, dels langs med platysma som er den muskel på halsen der primært trækker i ansigtshuden .

Musklerne som primært er ansvarlige for nedrykning af mundvigen og den ”sagging jaw” der typisk ses fra 35-års alderen er markeret på figuren, med de typiske injektionssteder.

Virkningen indtræder vanligvis efter 5-7 dage, men i visse tilfælde første efter 2 uger. Efter yderligere ca. tre måneder, begynder effekten gradvis at klinge af. Forholdsregler samt risici og komplikationer som ved øvrige botox behandlinger, er nævnt her på siden.

Læbeforstørrelse med filler

Læberne tiltrækker sig stor opmærksomhed i ansigtet, da vi bruger læberne når vi kommunikerer, spiser, drikker og det er et af vores mest sanselige organer. Læbeforstørrelse med filler er blevet en af de allermest populære kosmetiske behandlinger.

Om man fra naturens side har tynde og smalle læber, eller med alderen har mistet volumen, kan fillerbehandling give fylde, så læberne fremtræder mere ungdommelige eller sensuelle.

Nedtrukne mundvige kan løftes, så man får et mere smilende udtryk.
Rynker omkring munden (også kaldet rygerynker), som skaber et aldrende udseende, kan reduceres.

Behandling af kæbeparti med botox

Lige nu er der stor interesse for behandling af kæbepartiet med botox. Der er flere årsager til at behandle kæber med muskelafslappende botox. Spændinger i kæbemuskulaturen kan give kroniske problemer som hovedpine og andre kæbeproblemer, for eksempel manglende gabeevne. Tænderskæren, oftest om natten, kan ligesom stress være medvirkende til problemet.

En deraf kraftigt udviklet kæbemuskulatur kan give et kosmetisk uønsket udseende. Behandling med botox-injektioner afslapper og formindsker kæbemuskulaturen og derved opnås et mindre synligt kæbeparti og et mere slankt underansigt.

Tilmelding af nyhedsbrev

Vi har etableret en service i form af et nyhedsbrev på mail for dem der ønsker det. Vil indeholde oplysninger om kommende events og særlige tilbud, deals og lignende. Alle der har oplyst sin mailadresse har fået tilbudt at blive optaget på listen. For de af vores kunder som ikke har oplyst mailadresse men alligevel gerne vil optages på listen kan man sende os en mail med på vores kontaktside her på sitet. Eller sende os en sms på 25 737 007 med oplysning om mailadressen.