Patientinformation omkring Mikro-neeling

Ansigtsbehandling med Mikro-needling med vitamincocktail

Mikro-needling er en teknik, hvor man med en dermaroller med 600 mikronåle, laver et stort antal små punkteringer i huden (1mm i dybden). Herved kan huden nemmere optage vigtige opbyggende vitaminer og hyaluronsyre, samtidig med produktionen af kollagen og elastin stimuleres. Allerede efter første behandling vil man tydelig kunne se, at huden bliver boostet og fremtræder og føles mere ungdommelig.

[
Hudfornyelse | Mikro-needling og Skin-peeling
\
Patientinformation omkring Mikro-needling
[
Patientinformation omkring Skin-peeling

Før behandlingen:

Forud for behandlingen vil vi spørge ind til om du har allergier for lidokain eller latex, om du lider af blødersygdomme og om du anvender blodfortyndende medicin.

Disse oplysninger er vigtige for at behandlingen kan foregå forsvarligt. Vi taler om proceduren for behandlingen og forventningsafstemmer. Afhængigt af udgangspunktet, kan det være nødvendigt med flere behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Lider du af acne, undgår vi at behandle de områder der er i udbrud, da det kan forværre tilstanden.

Behandlingen:

Mikro-needling foretages af vores sygeplejerske. Inden behandlingen renses huden for makeup og der smøres lokalbedøvende crème på. Det tager 20-30 min., før den bedøvende effekt er tilstrækkelig. Du får en stofhætte på, for at fjerne evt. langt hår fra ansigtet, da behandlingen udføres med steril teknik. Hele ansigtet afsprittes. Mikro-needling udføres med en dermaroller med 600 mikronåle. Du vil kunne mærke at der rulles på huden, men det vil ikke gøre ondt. Huden vil bløde let. Under behandlingen vil der blive påført en kølende Anti-Age Vitamin serum Indeholdende Hyaluronsyre, 12 vitaminer der øger cellernes stofskifte, kojisyre, som er med til at kontrollere hyperpigmentering og centella asitica, som virker beroligende og er en antioxidant som fremmer sårheling. Efter needling, renses ansigtet med sterilt vand og der masseres med en fed hydrende crème, indeholdende hyaluronsyre og E-vitamin. Behandlingen varer ca. 45 minutter.

Efter behandlingen:

Huden vil fremstå rød som efter en solskoldning og føles varm i ca. et døgn.
Dagen efter behandlingen kan du anvende vanlig makeup og cremer.

  • Undgå at røre ved ansigtet indtil dagen efter.
  • Undgå at bruge kosmetik, cremer og lignende på behandlingsdagen
  • Undgå solbadning i den første tid efter behandlingen for optimal effekt.

Bivirkninger / komplikationer

Der er risiko for at ridse huden med dermarolleren. Ridserne er meget overfladiske og vil gå væk efter få dage.